Zelfstandige zorgprofessionals helpen we aan een passende functie bij een zorginstelling waar ze zich thuis voelen en kunnen ontwikkelen. Tegelijk nemen we hen allerlei administratieve zaken uit handen, zodat ze zich kunnen focussen op hun werk. Zorgwerkgevers helpen we aan de juiste zorgprofessionals die zich liefst voor een langere periode willen committen aan de zorginstelling. Die kan zo de bezettingsgraad via de flexibele schil beter op peil houden.

 

We ontzorgen werkgevers
Zorgpersoneel is schaars. Daarom speelt de flexibele schil van zelfstandige zorgprofessionals een cruciale rol om de bezettingsgraad op peil te houden. Die schil is door versnippering en marktwerking weinig inzichtelijk. Dat leidt tot verspilling van tijd, geld en middelen. En tot een hoog personeelsverloop. Met alle nadelige gevolgen van dien.

Verlies van ervaring. Goed op elkaar ingespeelde teams die uit elkaar vallen. Vertragingen. Ook het realiseren van een minimale ‘down-time’ op de OK komt onder druk te staan. Net als het vermogen om te anticiperen op (on)verwachte situaties en calamiteiten.

Daarom besloten wij, detachering op een andere manier aan te vliegen. We gaan niet voor de ‘quick fix’, omzetsnelheid en het kortetermijndenken, maar willen als detacheerder zelfstandige zorgprofessionals juist voor een langere periode aan zorgwerkgevers binden. We gaan niet voor kwantiteit maar kwaliteit. Voor de beste match tussen zorgprofessional en zorginstelling.

 

De perfecte match
Dat is waar we het allemaal voor doen. Want daar wordt uiteindelijk iedereen beter van. We zoeken en matchen zorgvuldig, ook als snelheid is geboden. Die snelheid gaat echter nooit ten koste van de inhoudelijke kwaliteit.

We stellen teams samen van zorgmedewerkers die er écht voor gaan. Met de juiste opleiding en werkervaring. Maar vooral met de juiste mentaliteit. Mensen die gaan voor arbeidssatisfactie. Die een uitdagende werkring, opleidingsmogelijkheden en fijne collega’s op waarde weten te schatten. Kortom, met hart voor het vak.

 

Ploeg gaat voor kwaliteit
Dat levert op de lange termijn altijd meer op. Daarom dragen we zonder winstbejag bij aan het delen en opschalen van kennis en skills. Natuurlijk hebben we ook inkomsten nodig. Onze activiteiten voor arbeidsbemiddeling hebben dus een noodzakelijk winstoogmerk. Maar alles binnen het redelijke. Patiënten, zorgmedewerkers en opdrachtgevers staan altijd op 1.

 

Onze diensten en middelen

Arbeidsbemiddeling
Dankzij ons uitgebreide netwerk, kwalitatieve database en e-commerce diensten, kunnen we alle beschikbare zorgprofessionals met een paar muisklikken samenbrengen. Op basis van ZZP, detachering of bemiddeling. Ook voor niet-patiëntgebonden taken.

Opleidingen en trainingen
Medische inzichten, behandelmethoden en protocollen veranderen voortdurend. Daarom hechten we veel waarde aan kennisoverdracht. Dit brengen we in praktijk met opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals in alle geledingen van de zorgsector.