✓ altijd vrijblijvend advies ✓ de leukste werkplekken ✓ gratis contracten ✓ eigen dashboard

Contactformulier

neem contact
met ons op

Naam
“de flexibiliteit
zzp’er
die ik als
heb vind ik prettig .”
Anesthesie verpleegkundige
Sinds drie jaar werk ik met De Gasten van Ploeg samen naar volle tevredenheid vanaf dag nummer één! Als ik in een paar termen mag uitdrukken hoe ik De Gasten van Ploeg ervaar, zou ik zeggen: transparant, serieus, humor geen 8 tot 17 mentaliteit, mensenkennis en gegarandeerde ondersteuning bij alle voorkomende vragen van een ZZP'er in de zorg, zowel naar opdrachtgevers als naar opdrachtnemers. Deze gasten weten waar ze het over hebben als het gaat over ondernemen in de zorg!
Recoveryverpleegkundige
Na ervaringen in verschillende ziekenhuizen en ook detachering kwam ik te werken bij de Gasten van Ploeg. Een bureau met persoonlijke benadering, altijd overleg mogelijk over werkplekken en diensten. Juist die zaken geven je het gevoel gewaardeerd te worden en erbij te horen! 5 sterren
Anesthesiemedewerker
Als deeltijd zzp'er werk ik graag samen met de Gasten van Ploeg. Ik kan via hen de de afwisseling van een andere werkomgeving combineren met mijn vaste baan. Zij nemen al het planwerk hierin uit handen. Super Gasten! Ze krijgen van mij 5 sterren.
43 jaar
De samenwerking met De Gasten van Ploeg is voor mij super fijn! Ik kan als zzp'er zelf bepalen waar, wanneer en hoe veel ik werk. De communicatie verloopt informeel, soepel en snel. Ik waardeer het met 5 sterren.